Увага!!!Увага!!!Увага!!! У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації із захворюваністю населення на кір та інші інфекційні захворювання повідомляємо:

Увага!!!Увага!!!Увага!!! У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації із захворюваністю населення на кір та інші інфекційні захворювання повідомляємо:

  • Відповідно до абзацу 3 пункту 2 розділу ХІ Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 24.03.2016 № 234 питання про відвідування закладу дошкільної освіти дітьми, батьки яких відмовляються від щеплень, вирішується лікарсько-консультативною комісією при закладі охорони здоров’я.
  • Заборону відвідування закладів загальної середньої освіти дітям, які не мають щеплення КПК та АДП, відтермінувано до наявності зазначених вакцин у КМП «Бориспільський МЦПМСД» та інших медичних закладах міста (рішення засідання Бориспільської міської комісії ТЕБ та НС (протокол№7 від 12.09.2019)) (додається), здійснювати зарахування, переведення та прийом дітей до закладів освіти за наявності медичної довідки про стан здоров’я дитини з висновком лікаря або лікарсько-консультативної комісії про те, що дитина може відвідувати заклад освіти.
  • Відвідування закладів дошкільної освіти дітям, які не отримали профілактичних щеплень (в тому числі проти кору) за Календарем щеплень, не маючи медичних протипоказань, не дозволяється. Зарахування, переведення та прийом дітей до закладів освіти здійснюється за наявності медичної довідки про стан здоров’я дитини з висновком лікаря або лікарсько-консультативної комісії про те, що дитина може відвідувати заклад освіти.

Закон України Про захист населення від інфекційних хвороб

Кiлькiсть переглядiв: 743

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.