Методичне об’єднання та семінар вихователів-методистів

14 березня 2018 року в управлінні освіти і науки Бориспільської міської ради відбулося методичне об’єднання вихователів-методистів «Методика Н.В.Гавриш - шляхи впровадження в освітній процес, рекомендації щодо реалізації».

Голова методичного об’єднання, вихователь-методист ДНЗ №3, СтародубН.І. у своєму виступі поділилася з слухачами досвідом та надала рекомендації щодо роботи з сюжетними картинами та коректурними таблицями за методикою Гавриш Н.В. Під час обговорення педагоги відзначили актуальність даного питання, активно висловлювали свої думки щодо використання інноваційних технологій саме у своїх закладах.

14 березня 2018 року в управлінні освіти і науки Бориспільської міської ради відбувся семінар вихователів-методистів «Формування сенсорно-пізнавальної компетентності дітей на сучасному етапі».

Методист міського методичного кабінету Обміняна С.Д. у своєму виступі проаналізувала результати вивчення сенсорно-пізнавальної компетентності дітей за освітньою лінією «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі» та відзначила високий рівень організації методичної роботи з педагогічними кадрами у ДНЗ: №3 (вихователь-методист Стародуб Н.І.) «Веселка» (вихователь-методист Ламашевська В.В.); «Росинка» (вихователь-методист Манюк А.П.); №1 (вихователь-методист Медвідь Л.М.);«Сонечко» (вихователь-методист Поліщук О.С.); «Теремок» (вихователь-методист Середа Л.М.).

Вихователь-методист ДНЗ «Веселка» Ламашевська В.В. надала слухачам змістовну консультацію щодо практичного застосування дидактичних ігор на розвиток сенсорно-пізнавальних здібностей дошкільників.

Підсумок семінару підвела головний спеціаліст управління освіти і науки Бориспільської міської ради Стрільник Н.О., яка акцентувала увагу слухачів на сучасних вимогах та пріоритетних завданнях дошкільної освіти, надала методичні та практичні рекомендації.

/Files/images/metodichn_obdnannya/14032018/01.jpg

/Files/images/metodichn_obdnannya/14032018/02.jpg

/Files/images/metodichn_obdnannya/14032018/03.jpg

/Files/images/metodichn_obdnannya/14032018/04.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.