Зовнішнє незалежне оцінювання

13 червня 2018 року завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Серед учасників сесії ЗНО 2018 - 292 випускники 11-х класів закладів загальної середньої освіти міста.

Пунктами тестування у місті було визначено: Бориспільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 6., Бориспільський НВК «Гімназія «Перспектива»-загальноосвітня школа ІІ ступеня» імені Володимира Мономаха, Бориспільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 8 та Державний професійно-технічний навчальний заклад «Бориспільський професійний ліцей».

Кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання мав право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів (українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови).

Випускникам 11-го класу закладів загальної середньої освіти результати ЗНО з трьох предметів будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання буде оголошено до 15 червня (математика, українська мова і література, іноземні мови, біологія) та до 21 червня 2018 року (історія України, географія, фізика, хімія).

Особливості вступної кампанії 2018

Вступники на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання подаватимуть заяви для вступу тільки в електронній формі.

Кожен вступник має право подати сім заяв на місця державного та регіонального замовлення не більше ніж з чотирьох спеціальностей. Мінімальне значення кількості балів вступних випробувань для вступу на основі повної загальної середньої освіти для спеціальностей у галузі знань «Охорона здоров’я»– 150 балів. Будуть дійсні сертифікати 2016, 2017 (окрім іноземних мов), 2018 років.

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.