Відбулася педагогічна майстерня «Літературна студія» для вихователів середніх груп на тему «Раз – словечко, два – словечко»

29 січня 2019 року в ДНЗ № 3 м.Бориспіль відбулася педагогічна майстерня «Літературна студія» для вихователів середніх груп на тему «Раз – словечко, два – словечко». Присутні педагоги переглянули заняття з художньо-мовленнєвої діяльності для дітей середнього дошкільного віку з пріоритетом інтелектуально-мовленнєвих завдань «Вірші бувають різними», яке підготувала і провела Сотворенна Н.А. та заняття з художньо-мовленнєвої діяльності «Вивчення вірша П.Воронька «Солодка хатка» з використанням прийомів мнемотехніки» для дітей середнього дошкільного віку, яке підготували і провели Погорільчук І.В. та Поліщук Г.В. Під час занять діти продемонстрували своє вміння слухати, розуміти та декламувати поетичні твори, розучувати вірші за допомогою прийомів мнемотехніки та аналізувати їх за допомогою коректурних таблиць, диференціювати задані слова з прослуханого тексту та складати казки за почутими віршами. Заняття були змістовними, насиченими різноманітними завданнями та ігровими прийомами.

Справжньою родзинкою для всіх присутніх було виготовлення вихованцями «солодкої хатинки», описаної у вивченому поетичному творі, з печива, меду, цукру та солодкої вати під керівництвом Поліщук Г.В., керівника творчої студії закладу.

Вихователь-методист Стародуб Н.І. у своїй доповіді ознайомила педагогів з літературним проектом вихователя-методиста Рівненського НВК №1, кандидата педагогічних наук Інни Кіндрат «Раз - словечко, два – словечко», поділилася з присутніми досвідом щодо впровадження проекту в роботу закладу.

/Files/images/pedagogchna_maysternya/29012019/DSCN1276.JPG

/Files/images/pedagogchna_maysternya/29012019/DSCN1302.JPG

/Files/images/pedagogchna_maysternya/29012019/DSCN1323.JPG

/Files/images/pedagogchna_maysternya/29012019/DSCN1338.JPG

/Files/images/pedagogchna_maysternya/29012019/DSCN1354.JPG

/Files/images/pedagogchna_maysternya/29012019/DSCN1362.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.