Про проведення державної атестації дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу «Берегиня» Бориспільської міської ради Київської області

БОРИСПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ

НАКАЗ

02 лютого 2016 року № 36

Про проведення державної атестації дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу «Берегиня» Бориспільської міської ради Київської області

Відповідно до частини 3 статті 21 Закону України «Про дошкільну освіту», Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30 січня 2015 року № 67, на виконання Плану державної атестації навчальних закладів міста Борисполя на 2016-2025 роки, затвердженого наказом управління освіти і науки Бориспільської міської ради від 02.04.2015 № 153, НАКАЗУЮ:

1. Провести з 15 по 27 лютого 2016 року державну атестацію дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу «Берегиня» Бориспільської міської ради Київської області.

2. Утворити для проведення атестаційної експертизи атестаційну комісію у складі згідно з додатком.

3. Головному спеціалісту управління освіти і науки Стрільник Н.О.:

3.1. Розмістити до 05 лютого 2016 року на сайті управління освіти і науки інформацію щодо створення умов для забезпечення функціонування дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу «Берегиня».

3.2. Інформувати до 18 березня 2016 року завідувача, трудовий колектив та батьківську громадськість дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу «Берегиня» про результати державної атестації.

3.3. Оприлюднити до 22 березня 2016 року у засобах масової інформації та на сайті управління освіти і науки результати державної атестації дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу «Берегиня».

4. Визнати таким, що втратив чинність наказ управління освіти і від 08.12.2015 №458 «Про проведення атестаційної експертизи дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу «Берегиня» Бориспільської міської ради Київської області».

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника управління освіти і науки Письменного В.П.

Начальник управління Т.А.Чернойван

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.